Hopp til hovedinnholdet

Tror kanskje jeg er gravid. Hvordan kjenne livmoren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått mye mer ømme pupper og mer følsomme nipler. Tror kanskje jeg er gravid, men tok test for ca 1uke siden og fikk negativt. Kjæresten sier han ikke kom i meg de få gangene vi har gjort det litt uten kondom. Veit at han kan komme uten at han merker det, så det er en sjangs. Hvor ca kan man kjenne livmora i magen, prøvd å lest meg litt rundt, men skjønner ikke hvor. Føler noe lott hardt på venstre side litt skrått mot midten av magen under hoftebein eller hva det er. Kan det være livmora?

SVAR

Besvart 07.05.2019 16:00:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle