Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bruke p-stav når jeg har Ulcerøs Kolitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI ung.no Jeg har ett spørsmål ang prevensjon. Jeg ønsker gjerne og starte på ett prevensjons som gjør at jeg slipper menstrasjon, daglig tar jeg opp til flere tabletter på grunn av en kronisk diagnose (Ulcerøs Kolitt). Er derfor litt usikker på om jeg kan kombinere for eksempel P-piller med mine andre tabletter. har googlet litt om P-stav men syntes jeg fikk litt lite info. Når man setter inn en P-stav, hvor lenge kan man ha den før man må bytte? Gjør det vondt og sette den inn. Minster man Menstrasjon? Hvor sikker er dette prevensjons middelet? Mvh jente 18 ;)

SVAR

Besvart 08.05.2019 10:40:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle