Hopp til hovedinnholdet

Ønsker seg barn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente (14). Jeg føler at ingen er glade i meg. Jeg har kjempe lust på en onge. Og jeg føler lsm at jeg er klar, og at jeg kommer til å klare å oppdra et barn. Jeg vet jeg er veldig ung for å ha en onge. Men jeg vil ha noen som er glade i meg og som jeg også kan bli kjeme glad i. Jeg er lsm ganske sikker på at jeg kommer til å gjøre det. Men jeg er litt usikker og redd? Jeg lurte på om kanskje noen råd? eller om dere syntes at jeg faktisk burde få et barn, og tror dere at jeg kommer til å oppdra det barnet? kommer det barnet til å ha det dårlig siden den ikke får ha en pappa? og jeg må jo på skole, men jeg tenkte at jeg bare kanskje kunne prøve åg finne noen som kunne passe barnet når jeg var på skole. Uansett, jeg føler meg klar, det barne kommer til å gjøre meg lykkelig, jeg kommer til å gjøre alt for at det barnet har det bra.

SVAR

Besvart 25.05.2019 14:39:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle