Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok en angrepille men hadde ubeskyttet samleie dagen etter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har den type spiseforstyrrelse som heter bulimi, jeg hadde anoreksi med bulimi før, men det har nå videreutviklet seg til bare bulimi, altså at jeg kaster opp maten min etter hver gang jeg har spist flere ganger daglig. Dette har jeg hatt i over 2 år nå, så kroppen min har ganske mye mangel på diverse næringsstoffer den trenger som blant annet jern, vitamin d og b. For ca 3 uker siden hadde jeg ubeskyttet samleie, og dagen etter tok jeg en angrepille for å være på den sikre siden, men i går hadde jeg samleie igjen, først med kondom også uten noe prevensjon. Jeg lurer da på om det er mulig for at jeg blir gravid og om jeg behøver å ta en ny angrepille eller ikke. Har hørt at de som har/ har hatt spiseforstyrrelser har det vanskeligere for å eventuelt bli gravide, og i og med at jeg har det og mista mensen i 1 år når jeg var på mitt verste med spisingen PG nå har fått den tilbake, er det da like stor sjans for at jeg blir gravi.Jeg skal egentlig få mensen på slutten av denne uka

SVAR

Besvart 03.06.2019 06:50:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle