Hopp til hovedinnholdet

Blødning etter første samleie - har hormonspiral, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde samleie for første gang for tre dager siden. Han kom inni meg. Vi brukte ikke kondom ettersom jeg har hormonspiral. Etter samleie har jeg fått små små blødninger. Kan dette være et tegn på graviditet? Etter at jeg tok spiralen har jeg mistet mensen, så er rart at jeg blør nå. Hva er symptomer på graviditet andre enn å miste mensen, siden jeg ikke har det fra før?

SVAR

Besvart 01.06.2019 15:18:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle