Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex og vi brukte kondom. Gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex for en uke siden, (vår første gang) med en jeg har ett forhold med. Sist han var hos meg sa jeg «tenk om jeg ikke får mensen da», og han reagerte med å søke opp hvordan man merket graviditeten, jeg har derfor også blitt litt bekymret på hvordan jeg skal kunne merke det. Veit heller ikke når jeg hadde mensen sist, men venter 2 uker før jeg uroer meg for mye. Har dere tips til hvordan og når man merker graviditeten og hvor sannsynlig det er at jeg er gravid når vi brukte kondom (som ikke var sprekt, men det kunne jo hende at sæd hsdde kommet på utsiden av kondomen eller at den sklei litt for langt opp eller noe sånt). Håper på svar fort, for dette er noe som har mye å si foe min hverdag.

SVAR

Besvart 12.06.2019 10:01:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan bruker man kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
account_circle