Hopp til hovedinnholdet

Gravid etter angrepille?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei På søndag/ natt til mandag hadde jeg ubeskyttet sex med kjæresten min. Han kom inni meg. Mandag morgen tok jeg en angrepille. Dette er også dagen jeg skulle få mensen. På tirsdag begynte jeg å kjenne mensensmerter og tenkte at snart så kommer det. «Kvise utbruddet» jeg pleier å få rett før/ under mens har kommet. Men jeg har ikke fått mensen enda. Den er 5 dager forsinket og jeg går stadig rundt å bekymrer meg for om jeg muligens kan være gravid. Jeg har tatt en test, og den er negativ. Men er så stressa & klarer ikke å roe meg ned. Når er det lurt å ta en test til? Og når vet jeg for sikkert om jeg er gravid eller ikke?

SVAR

Besvart 21.06.2019 12:41:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle