Hopp til hovedinnholdet

Glemte p-pillen en kveld.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på faste p-piller. En kveld så glemte jeg p-pillene hos faren min,og jeg pleier å ta pillen kl 7 på morgenen. Jeg ble kjørt til han litt utpå kvelden neste dag, og tok pilla. Det var ca. 10 timer etter jeg normalt skulle ta den. Jeg har hørt at så lenge man tar pilla innen 12 timer, så skal det gå bra. Noen dager etter hadde jeg sex, og siden da har jeg vært litt redd for å være gravid.
Jeg er på det andre brettet mitt, og på det første brettet så fikk jeg mensen når jeg kom til de små "sukkerpillene". Denne gangen fikk jeg mensen fire dager før de små pillene, og det kom ganske lite. Mensen varte helt til siste sukkerpille, så det syns jeg var uvanlig lenge. Som jeg sa så kom det nesten ikke noe blod, men da jeg hadde ca. kommet halvveis på sukkerpillene så kom det ganske mye. Kan jeg være gravid?

det er en annen ting jeg også lurer på. Hvor mange uker må man være gravid for å kunne se på magen om man har blitt gravid?

hvor blir magen større? er det helt nederst på magen, nesten ved urinblæra?

Jeg har alltid vært syltynn, og etter jeg begynte på p-pillene har jeg blitt bare bittelitt kraftigere, men ikke mye. Så syns jeg den nedre delen av magen min har blitt større enn før, og den er helt hard. Jeg trodde det var luft, men det funker ikke med imogas. Dessuten så dunker magen min veldig mye. Kjennes ut som om hjertet er langt nede i magen. Jeg har ikke lagt merke til det før nå. er det normalt at det er sånn?

håper du kan svare på disse spm. ^^

SVAR

Besvart 15.05.2009 16:33:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
account_circle