Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde ubeskyttet sex for 4-5 dager siden og mensen er fortsatt sen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg hadde ubeskyttet sex for første gang for 4-5 dager siden med en person som jeg ikke har noe følelser eller kontakt med. Han kom ikke inni meg trur jeg, jeg husker ikke så mye fra det for samleiet betydde ingenting for meg. Dette skjedde da min mens var allerede forsinket i noen dager som ikke er unaturlig for den er ikke regelmessig, men den har fortsatt ikke kommet. Jeg har alle tegn på at den skal komme bortsett fra at jeg ikke faktisk blør. Kan det være fordi etter samleiet så blødde jeg veldig mye? Eller kan jeg være gravid? Er veldig stressa og nervøs over dette om jeg kan være gravid

SVAR

Besvart 09.08.2019 12:53:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle