Hopp til hovedinnholdet

Vi er urolige etter samleie fordi kondomen sprakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde samleie med en gutt for 6dager siden for kondomer sprakk, etter det har jeg fått morgenkvalme 2dager på rad og spist mer en vanlig, etter 3dager etter svangerskap begynte jeg å blø, det var rundt samme tid som jeg skulle få mensen og det starta meg mage smerter, begynner å bli veldig ulovlig for at noe alvorlig har skjedd, siden vi har søkt rundt og der står det at det kan ende med døden, det er store mengder med blødninger, som om det skulle vært mensen, men vi er fortsatt urolig for at det er spontan abort, og vi lurer også på hva det betyr

SVAR

Besvart 10.08.2019 13:50:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle