Hopp til hovedinnholdet

Gravid, abort, gravidtest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ikke hatt mensen på 4 måneder, har ikke hatt sex siden 18 mai da jeg ble voldtatt, har anmeldt voldtekt saken men ingen veit om det at jeg ikke har hatt mensen på så lenge, men jeg merker ikke noe forskjell på hvordan magen min ser ut eller om det gjør noe vondt, men jeg er likevell usikker på om jeg kanskje er gravid. Har tenkt på det i ca 2 måneder nå og er liv redd, aner ikke hva jeg skal gjøre. Hvis jeg er det, er det for seint å ta abort? Er det noe jeg kan gjøre selv som gjør at jeg mister barnet? Jeg er jævlig redd og jeg greier ikke å tenke på noe annet det, er redd for å ta test. Hvis jeg ikke er gravid hva er andre grunner til at mensen kommer for seint? Hvis jeg tar test og det viser jeg er gravid hva skal jeg gjøre? Vær så snill svar, jeg er så redd

SVAR

Besvart 11.08.2019 10:04:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle