Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at jeg er gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd for at jeg er gravid, derfor må jeg få ned mine tanker, og kanskje mine symptomer så dere kan hjelpe meg.
Jeg hadde glemt å tatt p-pillene mine ei helg, og hadde en på besøk. Vi hadde samleie to ganger, ubeskyttet. Når han hadde dratt dagen etter telte jeg på brettet mitt, og da så jeg at det var den 13.dagen etter menstruasjon, noe som gjorde meg redd da. Etter den gangen har jeg gått å tenkt på det hele tiden. Jeg ELSKER unger, men tenker at jeg er lita. Jeg drømte en natt om hvordan ungen min så ut, og hver natt i 4 dager nå har jeg våknet til samme tid hver natt.
Nå har det gått 12 eller 13 dager siden vi hadde oss, og jeg tenker på det hele tiden, jeg har vondt ti magen hele tiden, og jeg synes den kjennes allerede hard ut. Er sliten etter skoletid, og idag var jeg kvalm på skolen. Har ikke lagt noe merke til morgenkvalme eller noe enda. Kanskje er det bare meg som innbiller meg alt, men det virker så real. Har akkurat begynt på mensen pillene, så får se om jeg får det.
Om jeg ikke får mensen, er jeg redd det kan være for at jeg har tullet litt med pillene osv? Hva tror dere, jeg trenger hjelp fort!...
account_circle