Hopp til hovedinnholdet

Har vært syk, men har fortsatt litt vondt i magen. Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For 3 uker siden hadde jeg sex med en fyr, uten kondom. Jeg bruker p-piller og har gjort det i snart 5 mnd. Han kom aldri inni meg, men jeg har i senere tid opplevd plager som hodepine og vondt i magen. Men jeg har også vært forkjølet en stund og tror kanskje plagene kan ha noe med det å gjøre, men også selv etter jeg ble «frisk» har jeg opplevd vondt i magen etter jeg spiser. Menstruasjonen har uteblitt siden starten av sommerferien fordi jeg valgte å «hoppe» over dem med p-pillene, noe gynekologen min sa var helt greit. Men det er også det at p-pillen jeg tok dagen jeg hadde sex var litt oppsmuldret, men jeg fikk den fortsatt i meg og har tatt dem ordentlig hver dag før og etter. Så jeg lurer egentlig bare på om jeg bekymrer meg for ingenting og om det er stor sannsynlighet for at jeg kan ha blitt gravid??

SVAR

Besvart 10.09.2019 09:50:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle