Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt testet for alle SOI, men kan jeg ha en bekkeninfeksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde ubevisst klamydia i ca. 5 måneder og fikk behandling for dette. Jeg ble kvitt det, men har siden det ikke klart å ha sex pga. Smerter under samleie og at d svir ved vannlating etter samleie. Jeg har fortalt dette til en lege og en gynekolog (som da valgte å teste meg for masse forskjellige kjønnssykdommer.) Nå har jeg lest om bekkeninfeksjon og er redd for det siden denne smerten har vart i snart 2 år! Hverken lege elr gynekolog nevnte bekkeninfeksjon. Kunne gynekologen sett det i undersøkelsen? Hun undersøkte meg nedentil og tok celleprøve +andre prøver jeg ikke vet hva var. Eller må jeg be spesifikt om å bli testet for det? Jeg er veldig redd for at jeg har blitt steril..

SVAR

Besvart 25.09.2019 13:50:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle