Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg kanskje er gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 og tror jeg kanskje en gravid.. jeg og kjæresten hadde sex for rundt 1 uke siden. Når vi hadde sex så måtte han komme så da tokk han penisen ut, men så har jeg hørt at man kan bli gravid selvom han ikke kommer inni deg?? Og jeg er veldig redd for at jeg kan ha blitt gravid siden jeg har ikke fått mensen min, jeg er mer trøtt men jeg har ikke kasta opp eller noe. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre... jeg er kjempe glad i kjæresten også og er redd for at om jeg må si det til foreldrene mine så mister jeg han. Han er også 13, hvor lang tid tar det før man ikke kan gå på p piller i graviditeten, Er det en grense? og koster det mye? Plis svar

SVAR

Besvart 28.10.2019 16:06:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle