Hopp til hovedinnholdet

Snart 3 og et halv måned på veg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og kjeresten min har har hatt sex men når han sutta på puppen min begynte det og komme ut melk er det bra i tillegg er jeg gravid testen viste positiv jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg er snart 3 og et halv måned på veg har sagt det til en venninne av meg mamma og faren til ungen eller ungene. jeg har ikke fått mensen og jeg har litt smerter er trøtt og sliten har spist en del og godt opp i vekt. Vi syntes det var litt rart at jeg hadde blitt gravid for han hadde jo brukt kondom. Jeg er veldig gira på og ha sex igjen men jeg vet ikke om jeg burde gjøre det. Hilsen en jente som ikke veit hva hun skal gjøre.

SVAR

Besvart 28.10.2019 13:26:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle