Hopp til hovedinnholdet

Er jeg trygg for graviditet ved bruk av angrepille og p-pilleoppstart?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har noen spm jeg håper dere kan svare på. 1: jeg slutta med ppiller ca 2 uker siden (cerazette), og hadde ubeskyttet sex idag, tenker å ta angrepille og starte med ppiller igjen imorgen, og slutte igjen for å se om jeg får mensen, tror dere jeg er trygg for graviditet da? 2: hver gang jeg har sex, gjør det alltid sykt vondt etter sexen. ofte så sykt vondt at jeg hodler på å kaste opp.. det går fint om jeg har det hver dag, men bare det går 1 dag uten så starter det, hva er dette og hvordan blir jeg kvitt det? -j20

SVAR

Besvart 04.11.2019 18:40:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle