Hopp til hovedinnholdet

Er det sant at jenter kun kan bli gravide en liten periode i måneden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten og jeg hadde samleie inatt. Hun går nå på ingen ting og venter på spiral. Hun sa ikveld før vi begynte at hun selv viste godt når hun var fruktbar og det ikke var noe fare vis vi hadde ubeskyttet sex, i øyeblikket skjedde dette bare men sitter nå med en følese at en angrepille burde kjøpes, eller er dette noe som er sant? At jentet bare kan bli gravide en liten periode i måneden.

SVAR

Besvart 16.11.2019 16:39:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle