Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gravid. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no For 5 uker siden hadde jeg ubeskyttet sex med fetteren min. Vi var på fest, og begge ble skikkelig drita. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke på noen prevensjoner. Jeg tok en graviditetstest i går, og den ble positiv. Jeg vil ikke være mor på så ung alder! Jeg vet ikke om jeg vil ta abort heller. Ingen i familien min vet om dette her heller. Plis hjelp meg

SVAR

Besvart 18.11.2019 11:52:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle