Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg fortsatt kan være gravid etter flere negative graviditetstester?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 3-4 måneder siden hadde jeg samleie med en gutt i fylla. Jeg gikk på p-piller på den tiden men var dårlige til å ta de. Så jeg ba gutten ha på kondom. Han var inni meg i veldig kort tid å kom ikke. Men jeg husker ikke om han brukte kondom eller ikke. Usikker om han hadde tatt den av. Men mest sansynlig hadde han den på siden han sier det selv og han hadde den på i løpet av den tiden vi var sammen. Men i det siste har jeg følt på litt små bevegelser i magen, kribling/kiling over hele magen, og følt på noe som kan kjennes som dunking. Har også fått tydeligere blodårer nederst ved magen. Magen er veldig oppblåst for tiden. Jeg har tatt flere billige graviditetstester og alle var negativ. Sliter med litt unormal fising å avføring om det har noe å si. Har pstav nå. Har litt smerter i siden av magen en sjelden gang og smerter som føles ut som mensensmerter noen ganger. Spørsmålet mitt er om jeg fortsatt kan være gravid? Eller hva den kriblingen kan i magen kan være? -Usikker jente

SVAR

Besvart 18.12.2019 09:36:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
account_circle