Hopp til hovedinnholdet

Tror dere jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fyller 15 år i januar, og kjæresten min blir 16. Vi begynte å ha sex for ca 1 mnd siden, og jeg hadde mensen den måneden så jeg var ikke gravid. Jeg går på p-pillene "Cerazette" / "Vinelle". Jeg tar dem til riktig tid i skoledagene mens i helgene er jeg kanskje 3-4 timer forsinka med de. Har heller aldri glemt en pille. Den siste tiden nå etter vi har hatt sex (uten kondom) har jeg begynt å bli enda trøttere og mere sliten. Jeg føler også selv at magen min har blitt litt mere "oppblåst". Kan man bli gravid selvom man går på p-piller? Tror dere jeg er gravid? Mensen skulle kommet rundt 5-10.desember 2019 men nå er det 3.januar og den er fortsatt ikke her. Har ikke hatt noen blødninger og ikke følt meg noe kvalm.

SVAR

Besvart 06.01.2020 14:35:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle