Hopp til hovedinnholdet

Hvem er mest sansynlig faren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er gravid. Jeg har hatt sex med 3 personer i det siste. Etter jeg hadde sex med den første personen fikk jeg en liten blødning som jeg ikke vet om var mensen eller ikke. Ifølge Flo hadde jeg eggeløsning dagen etter vi hadde sex. Men hvis det var mensen så er det jo to andre jeg har hatt sex med etter denne blødningen som også kan være faren. Den første hadde jeg sex med 4 dager før eggeløsning ifølge Flo. Vi hadde sex to ganger og jeg var edru hvis det har noe å si. Den andre hadde jeg sex med én dag etter eggeløsning ifølge Flo. Dette var sex i fylla. Alle guttene kom inni meg. Jeg vet ikke hvem som er faren og føler meg desperat etter å finne det ut. Hvem er mest sannsynelig til å være det? Må jeg fortelle alle guttene om dette? Hva gjør jeg?! Jeg er så dum som ikke har brukt prevensjon, men allikevel har sagt til to av guttene at jeg går på piller. Hjelp!!

SVAR

Besvart 15.01.2020 09:20:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
account_circle