Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd jeg er gravid. Har ikke fått mensen enda.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er redd jeg er gravid. jeg har hatt sex en del ganger både med og uten kondom, ikke så mye uten kondom men jeg hadde sex for en liten stund siden og da er jeg ganske sikker den gikk inn og ut uten kondom ett par ganger. idag hadde vi sex uten kondom på do, og han fikk utløsning rett etter hsn tok den ut. så jeg er litt redd det har kommet inn i meg, men en annen ting som også gjør meg nærvøs er at jeg ikke har fått mensen enda og den er dager for sen. jeg har også symptomer på å være gravid når det gjeller eks kvalme og lite mat lyst. jeg har også vansker med å sove selvom jeg er veldig trøtt og jeg spyr. bør jeg ta angre pille nå? eller skal jeg bare ta graviditets test? jeg er redd, takk for svar på forhond!

SVAR

Besvart 01.03.2020 18:07:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle