Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid selv om jeg har mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) på lørdag nå i helgen var jeg på en fest hos en venn av meg. Drakk litt 40% blandet med Fanta, men drakk ikke så mye så ble bare brisen. På slutten av festen dro meg, en gutt og en venninne på rommet til vennen min og la oss i sengen fordi vi var trøtt. Han gutten prøvde seg mye på meg, jeg lå imellom de og han drev og tok på puppene mine og puttet hånden ned i buksen min og prøvde å kline med meg. Trakk meg unna. Jeg gikk ut og fant en fin random gutt og tok han med på rommet, så kom faren til han vennen min som hadde festen, så gjemte vi oss. Så begynte jeg å kline med han fine gutten jeg tok med. Så gikk de andre ut også hadde vi sex, han var full og jeg var også litt full så vi husker ikke mye i detaljer. Så dagen etter tok han kontakt med meg og sa at jeg tok av kondomen eller at den sprakk. Vi dro til Helsestasjoen også tok jeg angrepille, men mensen min var litt forsinket, men fikk mensen igår og ska ta graviditetstest om 2 uker. Kan d fortsatt være at jeg er gravid?

SVAR

Besvart 14.03.2020 10:36:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

- Hadde sex med noen som sov

Jeg ble med en jente hjem fra byen forrige helg. Begge var ganske fulle, og vi lå sammen. Hun var like mye med på det som meg og tok masse initiativ, men jeg er ikke helt sikker på om hun var våken hele tiden mens vi holdt på. Nå har hun anmeldt meg for voldtekt. Jeg husker ikke alt som skjedde, men er veldig redd nå. Kan jeg straffes for at vi lå sammen?

 

Les mer
account_circle