Hopp til hovedinnholdet

Tok angrepille og fikk blødning 3 dager etter. Nå har jeg blødd 5 dager.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Tok angrepille og fikk blødning 3 dager etter. Nå har jeg blødd 5 dager. Skjedd 2 ganger at jeg har blødd så mye at jeg trodde det var mensen, men ellers vært brunt med litt klumper. Har ømme pupper, men antar at det er pga angrepilla. Skal få mensen imorgen og lurer på om det kommer til å være forsinket flere dager nå siden jeg har blødd 5 dager. Har også lest at man kan få en liten blødning når man er gravid, men vil si at jeg ikke har hatt en liten blødning. Kan det være at det er mensen jeg har sånn egentlig? veldig redd for det, for om det er det så kommer jeg nok til å stresse med at jeg tror det er forsinket 1 uke

SVAR

Besvart 13.03.2020 11:27:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle