Hopp til hovedinnholdet

Er jeg steril, eller er kjæresten min det??

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt en kjæreste i over 1 år nå. Vi har ofte sex uten beskyttelse. Har tatt en angrepille og kur mot klamidya 1 gang. Jeg kan ikke ta prevensjon pga jeg går på noen medisiner så det er ikke anbefalt og kan være farlig. Jeg har aldri opplevd å bli gravid eller tatt en test. Hva kan dette komme av? Bekymrer meg over at han kanskje er steril? Jeg vet ikke. Vi har ofte sex og han har kommet i meg flere ganger men jeg får alltid mensen på slutten av mnd. Har vurdert å dra til helsestasjon, men nå som det er corona virus må jeg vente. Er veldig bekymret for dette og hadde satt stor pris på et svar. Om det er slik at han er steril hvordan kan vi ordne det? Hilsen bekymret 18 åring

SVAR

Besvart 20.03.2020 13:13:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
account_circle