Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg merke at jeg er gravid uten å ta graviditetstest?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er jente på 15 snart 16 år. Har hatt ubeskyttet sex med kjæresten min en gang for ca. nesten 3 uker siden. Jeg har ikke fått mensen enda, selvom jeg skulle har fått det for ca. 2 uker siden. Men han trakk "utstyret" sitt ut før "den" kom, kan jeg allikevel bli gravid? Jeg går ikke på p-piller, fordi jeg går fort ned i vekt av det. Jeg har også hørt at hvis man tenker mye om mensen eller noe sånn så kan man få forsinket mens, er det sant? Kan jeg merke at jeg er gravid uten å ta graviditetstest? HVIS jeg er gravid og ønsker abort, kan jeg gjøre det uten å fortelle til foreldrene selvom jeg ikke er 16 år? Kan legene vundere det på at jeg er snart 16 år og at jeg er alt for redd til å fortelle det til foreldrene? Hvis legene MÅ absolutt fortelle det kan dem fortelle heller til min 19 år gammel søster som bor i ut landet? Klem En frustert jente !

SVAR

Besvart 08.07.2009 13:09:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle