Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Jeg og kjæresten har hatt ubeskyttet sex mange ganger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 å tror jeg kanskje er gravid! Jeg å kjæresten har hatt ubeskyttet sex ganske mange ganger... igår kom det plutselig blod på papiret når jeg tørket meg.. det var ganske lyst sånn lyserosa, jeg går ikke på p-piller eller noe annet prevensjonsmidler jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 28.03.2020 18:47:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
account_circle