Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid om han har sæd på fingrene når han fingrer meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 14 år gammel og har vert i ett forhold i 5 mnd nå. Jeg er veldig komfortabel med han. Vi pleier å ligge nakene i senga sammen og vi dusjer sammen. Jeg vil veldig gjerne ha samleie med han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre om vi kan ha det. Jeg er redd for at jeg kommer til å ødelegge forholdet vårt. Jeg har sugd han og runket han og han har fingret og slikket meg. Jeg vil så gjerne ha sex. Han er 15 btw. Jeg lurte også på en ting til hehe. Kan jeg bli gravid om han runker, og han får sæd på hendene sine, også fingrer meg rett etterpå. Det skjedde nemelig for rund 3-4 uker siden. Jeg skulle fått mensen for 9 dager siden. Jeg håper at jeg er gravid fordi barnet hadde blitt helt perfekt.

SVAR

Besvart 11.04.2020 10:32:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle