Hopp til hovedinnholdet

Tok angrepille etter sex, fikk mensen, men kan jeg allikevel være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min hadde sex for ca. 4 uker siden, og kondomen sprakk. Jeg tok en angrepille ca. 16 timer senere og fikk mensen to uker senere (syklusen endret seg ikke mye). Det er to, snart tre uker siden jeg hadde mensen, men jeg er fortsatt redd for å ha blitt gravid. Jeg merket nesten ingen symptomer etter å ha tatt angrepillen, jeg ble bare litt trøtt og hadde veldig mange humørsvingninger samme dagen. Fikk ingen særlige symptomer da jeg hadde mensen heller, eller i hvert fall ingen tydelige nok til at jeg kommer på dem nå. Jeg skal få mensen igjen om 2 uker, men er det en sjanse for at jeg har blitt gravid, selv om jeg fikk mensen? Hilsen en jente som ikke er klar for å bli gravid

SVAR

Besvart 29.04.2020 22:59:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle