Hopp til hovedinnholdet

Bruker p-piller, men redd for graviditet likevel.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om man kan være gravid selvom man får mensen? Jeg har sett på andre svar hvor det står at det er mulig å ha en mensenlignende blødning, men da lurte jeg på hvor lenge den blødningen varer og hvordan det ser ut, og hvordan man skal kunne se at det ikke er mensen. Jeg er bare veldig redd for å bli gravid. (Om det har noe å si, så går jeg på Mirabella (28) p-piller og har da regelmessig mensen til samme tid hver måned) Takk på forhånd Mvh; bekymret jente

SVAR

Besvart 01.05.2020 13:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle