Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor fikk jeg ikke mensen i går slik jeg skulle?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skulle fått mensen i går, men den kom ikke. Jeg og kjæresten har et ganske aktivt sexliv og vi hadde sex dagen før jeg skulle få mensen. Vi har alltid beskyttet sex. Altså han bruker alltid kondom og vi sjekker hver gang at kondomen er intakt etter bruk og det har den alltid vært. Den var intakt dagen før jeg skulle få mesen. Vanligvis går det 28-30 dager for hver mens jeg skal ha og nå har gått 31 dager siden sist mens. Hvorfor fikk jeg ikke mensen i går når jeg skulle?

SVAR

Besvart 29.04.2020 13:33:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle