Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid etter ubeskyttet sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg og typen hadde ubeskyttet sex og han kom inni meg, men er ganske sikker på at det var etter eggutløsning. Jeg fikk mensen en dag etter jeg egentlig skulle ha den og jeg blør ikke så mye som jeg pleier. Tok angrepille før sist mens og da blødde jeg i en uke før jeg fikk mensen som varte bare 3 dager, kan det ha noe med at jeg blør lite nå? blodet kan plutselig være rødt til mørkerødt og litt brunt. Kan det hende jeg også er gravid? begynte med p-piller første dag med mensen og redd det kanskje ikke var så lurt om det ikke er mensen jeg har.

SVAR

Besvart 16.05.2020 10:31:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle