Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde en liten blødning når jeg fingret, hva er det? Er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk mensen for to uker siden og hadde det i cirka en uke. Det har gått en uke siden jeg hadde mensen sist og i dag altså en uke etter jeg hadde mensen, fikk jeg blod på fingeren min da jeg skulle fingre. Er dette mensen eller noe annet? Fordi en uke hørtes ganske lite ut. Jeg har hatt ubeskyttet sex med kjæresten min og lurer på om jeg er gravid eller kanskje har fått en kjønnssykdom eller om det kan være noe annet. Vi bar begge jomfru da vi først hadde sex så jeg tviler på at det er en kjønnssykdom. Jeg bare lurer på hva dette er og om det er farlig.

SVAR

Besvart 29.05.2020 22:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle