Hopp til hovedinnholdet

Hvor stor er sannsynligheten for at jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min hadde sex i februar og vi brukte kondom men en stund etter han hadde kommet så var han på do og vi bare slappet av også pulte vi igjen kanskje 5/10 minutter etter han hadde kommet første gangen men da var det bare litt liksom ikke så lenge men fortsatt så fikk jeg mensen i mars og da var den 2 uker forsen men fikk det også nå er mensen 31 dager forsen og jeg er redd for at jeg er gravid og er redd for at det jeg kanskje trodde var mensen i mars bare er mellomblødninger som gravide får? Tørr ikke å ta graviditetstest. Men hvor stor er sannsynligheten for at jeg er gravid?

SVAR

Besvart 27.05.2020 12:18:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle