Hopp til hovedinnholdet

Vi hadde sex og kondomen sprakk. Tok angrepille 1 time senere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. igår hadde eg og kjæresten sex, men kondomen sprakk. eg fikk helt panikk og begynte å grine med en gang. eg gikk og tisset, og etter det gikk vi å kjøpte angrepille. eg tok altså angrepillen ca 1 time etter vi hadde sex. er det bra at eg tok den så tidlig? har ikke kjent på noe hodepine, kvalme eller ømme bryster, men idag når eg skulle tørke meg, var det blod på papiret. er dette mensen eller bare en blødning? tingen er at eg skulle fått mensen i løpet av disse dagene. vet ikke helt når siden den er ganske uregelmessig. når kommer mensen igjen tror dere? viss eg ikke er gravid da..

SVAR

Besvart 03.06.2020 22:57:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle