Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for 3 dager siden, fikk mensen to dager senere - gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex for 3 dager siden, jeg var full og husker bare noen deler av det. Men begge hadde samtykke. Jeg husker at noen ganger brukte vi kondom og noen ganger ikke eller jeg vet ikke. Men jeg tror ikke at han kom inni meg, fordi han sa det selv. Og som oftest pleier man vel å legge litt merke til det etterpå, at han har kommet inni deg. Hadde sex en lørdag, og torsdag skulle jeg få mensen, jeg fikk mensen 2 dager tidligere. Det vil vel si at jeg ikke er gravid? Føler ut som at det er helt vanlig mens, har smerter og blør , og jeg fikk det rundt da jeg skulle få det

SVAR

Besvart 15.06.2020 19:19:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle