Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde samleie dagen før jeg fikk satt inn spiral

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt p-stav i 2 år og fikk satt inn spiral for litt siden, men dagen før jeg fikk fjernet p-staven og fikk spiralen satt inn hadde jeg samleie uten kondom. Så, mitt spørsmål er; kan jeg bli gravid? Ettersom at sæden kan overleve en stund? Og siden spiralen bruker noen dager på å funke? Jordmor sa at det var en teoretisk sjanse for at jeg kunne bli gravid men det var svært usannsynlig. Hva mener dere? Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.06.2020 13:20:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle