Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med kondom for første gang, redd for å være gravid!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde sex for første gang for to dager siden. Jeg har hatt litt vondt i magen etter det. Tror ikke egentlig det er det, men heller at jeg er litt redd for å bli gravid. Vi brukte kondom, men går ikke på noen andre prevensjonsmidler. Nå er jeg redd for at jeg er gravid. Har mensen om 17 dager så hvis det kommer da så er jeg vel ikke gravid?

SVAR

Besvart 07.07.2020 00:05:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ulike plager og ubehag etter samleie

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle