Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16 år! Kjæresten min på 15, kan være gravid. Kan jeg bli straffet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten min på 15 år har gått på cerazette i sånn ca 3-4 måneder, i håp om at mensen skulle stoppe. Det endte bare i masse småblødninger så dette hjalp ikke... så hun ville bare stoppe med cerazette (12.juni-2020). Hun hadde blødninger en uke etter det før det stoppet. Vi har hatt en del samleie med og uten kondom, når hun gikk på p piller og etter hun stoppet. Det er nå 5. Juli 2020 og hun har enda ikke fått mensen. Hun har ingen symptomer på graviditet men klager på smått vondt i magen av og til. Vi har søkt veldig mye på alt slakt, men finner ikke noe svar på dette så må bare spørre her. Kan ho være gravid? Eller kan det være noe annet? Hvor lang tid skal det ta før mensen er tilbake? Og hvis hun skulle vært gravid, vil jeg bli straffet fordi hun er under 16? Vi har begge hatt samtykke til samleie. Hadde vært fint med et svar på dette, litt sjapt :)

SVAR

Besvart 06.07.2020 18:21:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle