Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt ubeskyttet sex dagen etter jeg oppdaga eggløsningsslim.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt ubeskyttet sex dagen etter jeg oppdaga eggløsningsslim. Og jeg visste at tiden i syklusen skulle gjøre sjansene for graviditet stor. Det var 2 uker etter forrige første dag i mens. Har hatt endel milde kramper i magen og i korsryggen i 1 uke nå. Kjæresten min kjente at livmora mi har lagt seg til høyre i skjeden, samtidig som at livmortappen lå bare noen få cm inn i skjeden i 2-3 dager. Nå har den trekt seg oppover. Kjæresten min klarer ikke ha sex med meg mer, fordi han mener jeg er blitt mye trangere, samtidig som at han stadig støter i livmortappen. Nå 7 dager etter det ubeskytta samleiet, altså 10 dager før neste mens skulle starta, så fikk jeg en blødning. (Syklusen min er på 35 dgr, noe den har vært de siste 5 månedene). Har aldri hatt slike mellomblødninger før heller. Livmortappen ligger mot høyre, samt at alle smertene og krampene har jeg kun følt på midten og ut mot høyre side.Er jeg muligens gravid?

SVAR

Besvart 10.07.2020 22:49:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
account_circle