Hopp til hovedinnholdet

Vi bruker alltid kondom ved samleie, men er alltid redd for å bli gravid!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 og jeg overreagerer sikkert men jeg er alltid redd for å bli gravid. Jeg og kjæresten bruker alltid kondom, men han har vært i meg uten kondom men han har aldri cummet i meg. Jeg har vanlig vis mensen annenhver måned og jeg hadde det forrige måned så skal ikke egentlig ha det nå, men syklusen min er ikke helt fast så det kan være tilfeldig at jeg blødde litt i dag. Jeg var hos han også så jeg blod i trusa så jeg tok i tampong. Nå er det ganske mange timer etter og jeg tok den ut og det var nesten ikkeno blod der men jeg har mensensmerter. Og jeg merker også at jeg har deg humøret jeg har når jeg har mensen. Det værste som kunne skjedd var at jeg ble gravid og for litt siden hadde jeg et panikkanfall fordi jeg stresset sånn over det. Går det an at jeg er gravid selvom jeg blødde litt idag? Som mest sannsynlig var mensen.

SVAR

Besvart 18.07.2020 00:40:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle