Hopp til hovedinnholdet

Er det vanskeligere å bli gravid hvis mensen er uregelmessig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har ett spørsmål om angrepille. Jeg hadde ubeskyttet samleie uten at han kom i meg, selvsagt er faren der i forhold til precum osv. Jeg tok angrepille ca 13 timer etterpå (ellalone?) tror jeg den het. Jeg har derimot et problem med at jeg har svært uregelmessig mensen etter jeg sluttet på psprøyten i mars og har kun hatt mensen to ganger i år hvorav langvarige blødninger. Dette gjør jo at jeg ikke kan bruke mensen som en pekepinn på verken eggløsning eller forventet mens. Det jeg lurer på er vel om med så uregelmessig mensen, er det vanskeligere å bli gravid? Og nå er det ca 2 uker og noen dager siden det skjedde, men har fått litt økt utflod og litt hvitere enn vanligvis, mistenker derimot dette som sopp el enn symptom på graviditet? Takk for svar

SVAR

Besvart 05.08.2020 14:24:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle