Hopp til hovedinnholdet

Har fått mellomblødninger etter tre angrepiller, sist med 3 ukers mellomrom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1. Hei har tatt 3 angrepiller etter jeg begynte å ha samleie for første gang i mars 2020, siste angrepillen jeg tok hadde jeg 3 uker mellomrom mellom siste pille tatt. Dette fikk jeg vite er for kort tid, jeg har etter det hatt mellom blødninger som da ikke har vært mensen i ca 5-8 dager og nå har jeg mensen. Er dette unormalt? Pleier å ha mensen i 8 dager, skal ta hormon spiral etter jeg har tatt graviditet test hos helestasjonen 2. er det mulig å ha ubeskyttet sex m hormon spiral? Og er det forsatt sikkert at jeg ikke blir gravid etter han har cumma inni meg m spiral?

SVAR

Besvart 05.10.2020 23:25:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle