Hopp til hovedinnholdet

Ubeskyttet sex3,5 uke siden angrepille. Skulle hat mensen for 4 dager siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Hadde ubeskyttet sex med en gutt to kvelder på rad for ca 3,5 uke siden. Han kom ikke inni meg noen av gangene, men jeg tok fortsatt en angrepille etter den andre kvelden. For ca 1 uke siden var jeg veldig av og på kvalm. En natt våknet jeg og trodde jeg skulle kaste opp i sengen... Dette er veldig uvanlig for meg fordi jeg ikke har følt meg kvalm på nesten tre år (kvalmen har gått over nå).Skulle fått mensen for fire dager siden, men har ikke kommet noe. Mensen pleier å være regelmessig for meg. I dag har jeg fått små blødning som er brunt. Har lest at dette er et tegn på graviditet... tok en graviditetstest for tre dager siden (dag for forventet menstrasjon), den var negativ. Tok også en i dag tidlig, den var også negativ. Har også hatt av og på milde mensensmerter de siste to dagene. Kan jeg være gravid? Hva bør jeg gjøre? Er veldig stressa. Har også hatt et halsvirus den siste uken (vet ikke om det er relevant). Tusen takk på forhånd

SVAR

Besvart 12.10.2020 10:32:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
account_circle