Hopp til hovedinnholdet

Jeg har misstanke om at jeg kan være gravid, hva tror dere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg har litt misstanke om at eg kan vere gravid, men ville høre kva dokke meiner. Har siden 4 dager hatt utrulig ømme bryst og dei følest ganske hovne. Har prøvd å gå med sportsbher, massere og ha varme dusjer uten at det gjer det betre, men det lindrer og gjer det meir behagelig der og da. I tillegg har eg sidan 2 dager ein slags murring/svake smerter i nedre del av magen som kan samanliknast med veldig svake menssmerter. Skal i teorien få mensen om 3 dager. Er ganske sannsynelig egentlig da eg slutta på p-piller for 4 mnd siden pga bivirkningene og har hatt ubeskytta samleie med partner da vi har sagt at om det skjer at eg blir gravid så skjer det. Begge er klare for det. Kva meiner dokke? Kan det vere at eg er gravid, og har lest at det er lurt å begynne med folat også når ein bare har misstanken. Bør eg kjøpe inn det? Mvh ei nyskjerrig ei

SVAR

Besvart 15.10.2020 19:24:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
account_circle