Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet sex, men fikk mensen idag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har hatt ubeskyttet sex for over 2 uker siden, men han har ikke kommet inni meg. Fikk mensen i dag etter jeg har dusjet men jeg er ikke kvalm som jeg pleier, men jeg har litt kramper. Jeg pleier å få mensen på morgenen og masse kramper. Skal egt få mensen om en uke, men for meg er mensen ofte uregelmessig. Er dette en mellomblødning og kan jeg fortsatt være gravid hvis dette er lik vanlig mensen? Jeg lurer også på om hva som egt er en liten og kort mensen fordi min varer i ca 4-5 dager og jeg blør forskjellig på de dagene.

SVAR

Besvart 18.12.2020 15:07:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle