Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk ikke mensen denne måneden, kan det skyldes stress?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fikk ikke mensen denne måneden. Første gang i livet mensen har uteblitt og det har snart gått 2 uker siden jeg skulle ha fått det. Aldri heller hatt uregelmessig mensen. Får bitte små mensensmerter som kommer og går i løpet av dagen. Men fortsatt ingen tegn på mensen. Tok graviditetstest for noen dager tilbake, men det kom negativt. Har heller ingen andre tegn på graviditet. Jeg vet ikke om mensen har uteblitt pga stress? Har endret på rutinen og begynt å jobbe mer enn før. Sist gang hadde samleie med kjæresten imens jeg hadde mensen. Har det noe å si at jeg ikke fikk pga sex under mensen ? Er veldig bekymret..

SVAR

Besvart 01.01.2021 20:53:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle