Hopp til hovedinnholdet

Kan utsatt mens, kvalme og ømme bryst skyldes annet enn graviditet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei :)

Jeg er en gutt på 15.. Jeg hadde sex med en jente i begynnelsen av oktober, slutten av september, med kondom. Hun fikk mensen etter dette, så hadde vi "forspill", som man kaller det, og jeg var inni henne i tja. 30 sekunder, men vi brukte dog ikke kondomer denne gang! Men... Jeg dro meg ut, 10-15 minutter før jeg kom..

Hun skulle hatt mensen i november, men fikk den ikke da. Og nå er det snart tid for at hun skal ha den igjen. Hun har hatt mensen siden sommeren 7ende klasse, og den kommer regelmessig nå. Men i det siste har hun følt seg noe uvel, spydd innimellom, og litt øm på brystene (noe som sies å være normalt for 14 åringer, om jeg ikke tar feil). Hun er nå livredd for at hun er gravid, og vi skal ta test så fort som mulig (men rekker ikke dette før til helgen/neste uke).

Er det mulig at hun er gravid?

Hun har de siste to månedene (siden etter forrige mensen) vært utsatt for fysisk vold, og stress tre ganger, en i familien har kreft o.l. Kan det være mens fraværet skyldes dette?

Jeg er også redd, men den eneste av oss som tenker positivt, hun har allerede begynt å planlegge abort. Og da lurte jeg på; VIS hun er gravid, kan en hvilken som helst myndig voksen være med oss, og fikse aborten? Vi har isåfall lite lyst å fortelle foreldrene om dette.

PS: Vi gjorde det den siste gangen, etter hun hadde mensen forrige gang (begynnelsen av oktober/slutten av september)

Burde jeg være bekymret?

Hilsen en positiv ung gutt :)
account_circle