Hopp til hovedinnholdet

Når vil da en graviditetstest eventuelt slå ut hvis jeg skulle være gravid mm.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 25 år og har to barn på snart 8 og 5 år. jeg er forlovet med barndomskjæresten min og vi har det mer en bra sammen. Vi ønsker nå å få tredjemann noe som som fører til mye forvirring hos meg.

Jeg har alltid hatt veldig uregelmessig menstrasjon, den kan komme når den skal eller komme to ganger i mnd eller hoppe over en mnd. Jeg har mye brun utflod noe jeg har hatt siden vi fikk vårt første barn. Jeg kan ha brun utflod i flere uker, uten kløre, lukt osv rundt menstid og kan få murringer i rygg uten at mens kommer..
Men hvertfall så hadde jeg siste mens 15 feb. og har ikke hatt den i mars men har hatt brun utflod og mensmurringer. vi hadde ett "uhell" med kondomet rundt 17 mars. når vil da en graviditetstest eventuelt slå ut hvis jeg skulle være gravid?Og hvordan egentlig vite når jeg har eggløsning så det går ann å bli gravid siden den er så uregelmessig? har fått beskjed om at noen har uregelmessig mens og at dette er normalt men dette med brun utflod så lenge er det normalt? har mye utflod til vanlig også..
Ellers så kan jeg nevne at jeg har kronisk bekkenleddssyndrom, hypermobilitetssyndrom og fibromyalgi om det kan ha en sammenheng.Er også opperert for brokk hvor eggstokken kom ut i brokken da jeg var ca 4 uker gammel..

Ble mye å lese dette men takker for svar

Hilsen Jente 25


account_circle